2017 Mieliruokaa sydämelle

Kylmä kurkkukeitto
Porkkanarieskat ja levite
Avokadosalaatti
Kasvispihvit ala Mifu
Bataatti - broilerpannu ja keitetty tattari
Juustoinen sipuli-paprikapaistos

Ruokakurssi 22.3.2017 ProAgria Järvenpäässä. Mieliruokaa, sydämelle, aivoille ja koko keholle.

Keskeisimmät tekijät muisti-, sydän- ja verisuonitautien ehkäisyssä:

  1. Laadukasta rasvaa
  2. Kalaa usein
  3. Riittävästi kuitua
  4. Runsaasti kasviksia, hedelmiä ja marjoja
  5. Pähkinöitä päivittäin
  6. Vähemmän suolaa, enemmän mausteita
  7. Sopiva määrä ruokaa
  8. Riittävästi proteiineja
  9. Kahvia piristykseksi
  10. Tummaa suklaata.

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa elämäntapojen kohentamista.

Vieressä kuvat valmistamistamme herkuista. Jälkiruokana oli pähkinätäytteiset tattariletut ja marjat, niitä ei ehditty valokuvata.