2017 Mieliruokaa sydämelle
Ruokakurssi 22.3.2017 ProAgria Järvenpäässä. Mieliruokaa, sydämelle, aivoille ja koko keholle.
Keskeisimmät tekijät muisti-, sydän- ja verisuonitautien ehkäisyssä:
- Laadukasta rasvaa
- Kalaa usein
- Riittävästi kuitua
- Runsaasti kasviksia, hedelmiä ja marjoja
- Pähkinöitä päivittäin
- Vähemmän suolaa, enemmän mausteita
- Sopiva määrä ruokaa
- Riittävästi proteiineja
- Kahvia piristykseksi
- Tummaa suklaata.
Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa elämäntapojen kohentamista.
Vieressä kuvat valmistamistamme herkuista. Jälkiruokana oli pähkinätäytteiset tattariletut ja marjat, niitä ei ehditty valokuvata.